12/04/15 07:12
(http://www.klassa.bg/)

В САЩ тръгва телевизия, която продава оръжия

 От януари догодина в САЩ тръгва телевизията Gun TV, която ще продава на хората оръжия, съобщи ТАСС. Зрителите на новия канал не само,че ще могат да се запознаят с последните новости в света на пушкалата, но също така и да чуят мнението на експерти какво точно стрелково чудо да си купят. Програмата на оръжейната телевизия ще върви шест часа на ден.
Съществува обаче една хитринка, съобразена със законодателството на страната- оръжието, поръчано през тв- програмата и нейния сайт не може да бъде доставено пряко до купувача. Поръчаната стока ще бъде доставена до най-близкия до клиента оръжеен магазин. 

Една от основателките на канала- Валери Касъл казва пред медиите,че те "няма да раздават оръжие на все повече хора, а просто ще обслужват тези американци, които вече имат приятелски връзки с оръжията".

Шегата настрана, но според последните статистистики за изминалата година на територията на САЩ са станали 355 убийства. И появата на новия канал се надява да научи хората да си купуват оръжия, но само за самозащита.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване