12/04/15 05:51
(http://www.klassa.bg/)

ДИЗАЙНЕРЪТ ТОМИ ХИЛФИГЪР ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕРЯ ПО СЛУЧАЙ 11-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ В ЦЮРИХ

 Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, и дизайнерът Томи Хилфигър организираха първокласен ВИП коктейл и вечеря по случай 11-тото издание на филмовия фестивал в Цюрих на 2 октомври 2015 г.

Домакини бяха и изпълнителният директор на Tommy Hilfiger, Даниел Грийдър, както и съоснователите на филмовия фестивал в Цюрих, Надя Шилдкнехт и Карл Споери. Самото събитие се проведе в известния ресторант Razzia. Впечатляващата неокласическа архитектура на ресторанта датира от 20-те години на 20-ти век, когато на това място се е намирало първото кино в Цюрих - Kinematografen-Theater Seefeld.

 

Вечерта започна с коктейл и частна прожекция на късометражен филм за историята на марката Tommy Hilfiger и нейната връзка с изкуството и подкрепата й за филмовия фестивал в Цюрих през последните пет години. След изисканата вечеря, гостите имаха възможността да се насладят на коктейли и изпълнения на живо на британския музикант Марлон Рудет. 

 

Освен емблематичният американски дизайнер, Томи Хилфигър, изпълнителният директор Даниел Грийдър, Надя Шилдкнехт и Карл Споери,  гости на събитието бяха много ВИП личности и членове на журито на филмовия фестивал.

 

Домакини на събиитео: Томи Хилфигър, Даниел Грийдър, Надя Шилдкнехт и Карл Споери. Мориц Блейбтю, Александър Фелинг, Джоузеф Фаинс, Нико Хофман, Йоханес Хюбл, Бианка Кейман, Джон Нивен, Клара Пажет, Марлон Рудет, Елиза Седнау, Мартин Сутер и Анатол Тобман.

 

Надя Шилдкнехт бе облечена в рокля по поръчка с пайети в преливащи цветове, с бродирано деколте тип „лодка“ и с копринен колан с панделка.

 

По време на филмовия фестивал в Цюрих, Надя смени три рокли по поръчка от колекцията Hilfiger за различните събития от програмата: рокля с пайети в преливащи цветове с копринен колан с панделка, както и набори от шифон в тъмносиньо и синьозелено; тъмносиня дантелена рокля с пайети, с копринен колан с панделка и долна част от шифон с плътна подплата; рокля с пайети в преливащи цветове, с бродирано деколте тип „лодка“ и с копринен колан с панделка.

 

Йоханес Хюбл бе облечен с класическо сиво сако от колекцията Tommy Hilfiger Tailored от есенната колекция 2015.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване