12/04/15 07:59
(http://pik.bg)

Кошмар в Бургас! Садисти тровят животни, десетки котки умряха в агония (снимка)

Кошмар в Бургас! Садисти тровят животни, десетки котки умряха в агония (снимка)

Садисти убиват улични котки по брутален начин в Бургас. Извергите са разпръснали много силна отрова в ж.к. „Славейков“, на която жертва са станали десетки котки. Това сигнализираха очевидци, цитирани от Флагман.Бг. На няколко пъти те са се натъкнали на вкочанени котешки трупове.

Пръснатата отрова е в района зад Второ РУП-Бургас. Най-много имало около конрейнерите, но не е изключено да е навсякъде.

Смъртоносната отрова водила до мъчителна агония и нищо не можело да се направи за връщането им към живота. Жертва на садистите са станали не само улични животни, но и домашни любимци. Най-притеснителното е, че в района играят много деца, а те пипат навсякъде. Така има реална опасност и за техния живот. 

„Открих едно от котетата, които храня, в ужасно състояние. В момента е на системи във ветеринарна клиника. Не е ясно дали ще оцелее. Нека хората да внимават, докато си разхождат кучетата в района“, пише нашият читател.

Хората от района се питат докога ще продължават издевателствата над животните. „Човек ли трябва да умре, за да направят нещо?! Искаме да видим резултати от така наречената Зоополиция. Или и тя ще е поредната бездействаща институция?“, питат се бургазлии.

Това е поредният садизъм над животни в Бургаска област. Последният брутален случай е от началото на октомври, когато изверги заляха улична котка с блажна боя, след което други го довършиха. Другият фрапиращ пример, но с щастлив край, е този на кучето Любчо, което беше запалено в бургаския квартал Победа. Благодарение на добри хора и организацията „Приятели на животните“ животното оцеля. Още един случай, който потресе бургазлии, е пребитото по невиждан начин и погребано живо куче в село Брястовец. То нямаше късмета на Любчо и след няколко дни мъки четириногото издъхна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване