12/04/15 06:12
(http://www.klassa.bg/)

Мис България 2015 ще пее за изоставени деца

 Короната на Мис България 2015 отиде в Елин Пелин. От пет дни краси нощното шкафче на 21-годишната Марина Войкова, бивша баскетболистка, възпитаник на Класическата гимназия и оборотен модел в чужбина. Когато се прибрала в града си съседите от блока я изненадали с букет рози с размера на цитадела. По улиците я спирали за снимка, прегръщали я и й давали закачлив отчет за броя есемеси, изпратени в нейна подкрепа. Заедно със суперлативите обаче набъбнаха и първите псевдо скандали около Войкова.
В интернет се тиражира черно бяла сесия, в която двойничката на Анджелина Джоли позира почти по парфюм, но в същото време не показва нищо интимно. От християнското сдружение “Православна младеж - Св. Петка Търновска” поискаха тя да върне короната заради голите снимки, а за моралната драма Марина разбрала с два дни закъснение. „Майка ми прочела някъде и ми каза. Аз се изсмях, защото тези снимки са част от портфолиото ми от две години. Правени са за представянето ми в Париж, където дефилирах два месеца. Гордея се с абсолютно всичко, което съм снимала. Така че не давам короната си, няма да има дуели за нея.”, сподели с намигване за „Монитор” Войкова.

Първият й ангажимент като Мис България 2015 ще бъде свързан с дома за изоставени деца от село Доганово. Марина ще събере приятелите си от училищния хор, в който е пяла, и ще им подари коледен концерт. „Правихме същото в дом за възрастни хора миналата година и наистина им донесохме щастие по празниците. Сега ще се фокусираме върху децата в Доганово, което е близо до Елин Пелин. С организацията ще ми помогне приятелка, която се занимава сериозно с благотворителност.”, обяснява Марина. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване