12/04/15 12:23
(http://pik.bg)

Отиде си Иван Караиванов – българският Том Джоунс

Отиде си Иван Караиванов – българският Том Джоунс

Отиде си една българска легенда. Тази нощ ни напусна българският Том Джоунс - Иван Караиванов от Шипка. Той написа във Фейсбук в 2 часа през нощта: "Приятели, при евентуално спукване на пикочния мехур, след колко време се умира? Дядо Иван - ,,Tom Jones".

Днес бе потърсен по телефона от журналист на БГНЕС, но не отговори. След това кметът Веска Панайотова ведна отиде в дома му и откри безжизненото тяло на певеца.

Животът му премина в бедност и самота, но с много любов от приятелите си. Името му нашумя отново наскоро, когато участва в риалити формата "България търси талант", там той първо заблуди журито с имитация на трабант и мотор, след което ги остави без дъх с изпълнението си на песен на великият певец - Том Джоунс.

Журито се смая, а публиката се изправи на крака и бурно го аплодира. Още тогава стана ясно, че той има здравословни проблеми, защото му прилоша на сцената. Предвижваше се с два бастуна, а негов приятел с голямо сърце му бе конструирал трикола от малък мотор. С нея той ходеше по участия и се предвижваше по стръмните улици на Шипка. Днес вече той не е между нас. Остава само топлият спомен от неговата голяма усмивка, и безупречният му глас. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване