12/04/15 08:27
(http://pik.bg)

Проходът Троян-Кърнаре е отворен за движение на всички моторни превозни средства

Проходът Троян-Кърнаре е отворен за движение на всички моторни превозни средства

Натоварено е движението в Пловдив, в началото на работния ден, предаде ''Фокус''. В града продължава подмяната на светофарните уредби. В дните до 6-ти декември /неделя/ ще се работи по едни от възловите точки в града. Затворен за движение е т бул. "Васил Априлов", в участъка от кръговото кръстовище на Централна гара до кръстовището с ул. „Любен Каравелов. Забраната за движение е валидна до края на март 2016 година.

Основните пътища в областта са нормално проходими, няма данни за свлачищна активност, затворени пътища или въведени нови забрани за движение. Проходът Троян-Кърнаре е отворен за движение на всички моторни превозни средства. Въведени са ограничения на движението в редица пътни участъци в Пловдивско. Ремонтни дейности се извършват по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, където е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост на река Марица.

Ограничението е валидно до края на годината. Обходният път е през Стара Загора- и Поповица. Движението по пътя на 4 км след село Гълъбово се осъществява само в едната лента, заради попълване с трошенокаменна настилка на пропаднал участък-свлачище. При км 28 и км 29 по пътя Асеновград-Смолян движението се регулира от светофарна уредба и се извършва в едната лента за движение. Извършват се и ремонтни дейности на асфалтовата настилка от началото до км 17 на пътя Поповица-Асеновград.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване