12/05/15 15:28
(http://pik.bg)

Как да намерим добър филм, който си заслужава да се изгледа

Как да намерим добър филм, който си заслужава да се изгледа

Колко пъти ви се е случвало да губите време в лутане кой филм да гледате? Не искате да се доверявате на филмовите критици, защото много често вашето мнение за даден филм е различно от тяхното? Ето как вместо да релаксирате с някой хубав филм, вие се изморявате и отегчавате още повече. Това може да се промени, ако започнете да използвате онлайн услугата itcher.com.

Тя ще ви помогне да откриете перфектния филм, който да гледате. На сайта ще откриете рейтинг на филми, музика, книги и игри. Всичко необходимо да се забавлявате и отмаряте на едно място. Услугата е безплатна, но за да я ползвате се нуждаете от потребителски акаунт.

Рейтингите се сформират въз основата на потребителските мнения. Може да следвате хора, с които имате сходни вкусове, така бързо ще разбирате какво те гледат и одобряват. Вие разбира се също може да гласувате за филмите, които са ви харесали.

Ето как може да ползвате услугата:

1. Създайте си акаунт.

2. Изберете си категория (филми, музика, книги, игри) и след това изберете жанр (драма, анимация, комедия и така нататък).

3. Гласувайте за филмите, които харесвате. Колкото повече гласувате, толкова по-наясно ще е услугата за вашите интереси и ще може по-точно да ви насочи.

4. Намерете някой, с който имате сходни интереси.

5. Разгледайте ревютата и трейлърите на филмите.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване