12/06/15 10:01
(http://www.klassa.bg/)

5 модни съвета за коледния купон с колегите

 Роклята - семпла и с дискретно деколте, обувките и бижутата - сребристи, тъй като 2016-а е високосна

Модният стил на коледния купон с колегите е наистина много сложен. Почти като статусите във фейсбук – в стремежа си да се покажете колко сте оригинални, често оставате неразбрани.

Затова трябва да се съобразявате с няколко неща. Първо, офис дрескодът остава, т.е. дрехите с твърде дълбоки деколтета, тесните и прекалено къси рокли отпадат. Носете ги, когато сте с приятели.

Не е нужно на коледния купон с колегите да сте в блестяща рокля, за да се откроите сред тях. Черният цвят е може би най-добрият вариант, който може да се комбинира с жилетки с пайети и пришити камъни, ако толкова много държите да сте заслепителни.

Следващата 2016 година е високосна. Вероятно това е една от причините, която насърчи модните дизайнери да представят аксесоари и бижута в сребристо. В този нюанс можа да са например обеците или обувките ви.

Често подценявани пред тоалета, но всъщност прическата и маникюрът са финалният завършек в добрия аутфит на коледното парти. Косата трябва да е небрежна, ноктите – прилежни.

Ето пет модни съвета, за да изглеждате добре на коледния купон с колегите.

 

 

 

 

1.Рокля с яка

С права черна рокля – независимо дали е с ръкави, или дебели презрамки, визията ви ще изглежда адекватна и дружелюбна.

Това е облекло за коктейлни купони, което се счита за класика от 50-те години благодарение на Коко Шанел. Моделът няма пищността и блясъка на вечерните рокли, но е по-елегантен от всекидневните дрехи. Роклята за коктейл е скроена по тялото, с дължина около коляното и с дискретно деколте.

Да, роклята е обикновена до голяма степен. И за да ѝ предадете ретро привкус, може да я комбинирате с яка – бяла или с камъни, която прилича на колие.

На снимката е 32-годишната британска изпълнителка Шерил Коул, която се появи с тази визия по време на един от големите концерти в американския “Х Фактор”, когато бе член от журито и ментор на отбор.

2. Блестяща връхна дреха

Американската актриса Кристен Стюарт с блестяща връхна дреха на последното ревю на френската модна марка “Шанел”.

 

 

 

 

 

Американската актрисата Кристен Стюарт – тя стана популярна с ролята си на Бела Суон от филмовата поредицата “Здрач”, винаги е привличала коментарите на модните стилисти. Не е случайно, че е рекламно лице на най-прочутата модна марка в света – “Шанел”.

На последното ревю на френската компания 25-годишната Стюарт комбинира блестящо къса връхна дреха (т.нар. жакет-блуза, което е част от класическия стил на бранда) с дълъг черен кожен панталон – също един от водещите трендове за 2016 година.

Тази връхна дреха може да се комбинира и със семпла черна рокля – визия, която е в пълен синхрон с правилата за обличане по време на коледното парти с колегите.

Може да е от сребрист плат заради високосната година, в която навлизаме, или с пришити камъни, мъниста или пайети.

3. Сребристи обувки

Амал, съпругата на Джордж Клуни, със сребристи обувки по време на светско събитие, организирано от козметична компания преди дни.

 

 

 

 

 

 

 

Без значение дали e на работа в съда, или на червения килим заедно със съпруга си Джордж Клуни, Амал винаги е добре облечена.

Една от последните визии на 37-годишната адвокатка, която показа по време на светски купон на козметичната компания “Шарлот Тилбъри”, отново я превърнаха в една от най-обсъжданите знаменитости.

 

 

За събитието съпругата на холивудския актьор облече сребрист тоалет от две части, съчетан със сребърни обувки – акцент, който може да си позволите и на вашия коледен купон с колегите. Обувките на Клуни са от колекцията на малайзийския моден дизайнер Джими Чу.

Разбира се, не е нужно да разкривате плоския си корем, както е направила Клуни. Комбинирала ги е с широк панталон до глезена.

4. Ретро вълни и бронде

 

 

 

 

Ретро къдриците от 30-те години - тези, които са само леко начупени и вълнисти, са много актуални. Изглеждат небрежно и са подходящи за коледния купон. Забравете за строго официалния кок. Вече дори и на червения килим в Холивуд избягват прибраните коси.

Американската актриса Джесика Алба с ретро вълни и преливащи нюанси в косата, които сега е по-модерно да се наричат бронде.

 

Може да освежите визията си чрез една от последните тенденции във фризьорския бизнес – бронде. Техниката позволява на блондинките да имат леко по-тъмни нюанси (кичури, които не се открояват, а се сливат с основния цвят на косата), а брюнетките – с по-светли нюанси, да се изрусяват напълно. Тук цветовете преливат, но не хоризонтално, както е при вече познатото омбре, а вертикално.

 

 

 

 

 

 

 

5. Семпли бижута

Американската актриса Дженифър Лорънс, звездата от “Игрите на глада”, с висящи сребристи обеци

 

Бижутата не трябва да са акцент в облеклото, когато става дума за коледния купон с колегите.

По-подходящо е да са семпли и малко, т.е. достатъчно е един чифт обици с гривна.

Колието, ако изобщо има нужда от него, също трябва да е изчистено и елегантно.

Точно такава е визията на американската актриса Дженифър Лорънс, която изпълнява главната роля в поредиците на “Игрите на глада”.

Премиерата на последната част на филма бе преди дни.

По време на рекламната кампания на лентата Лорънс навсякъде демонстрираше стил – елегантни рокли и семпли бижута.

Една от най-коментираните ѝ визии бе, когато 25-годишната актриса се появи с дълбоко деколте и висящи сребристи обици със зелен камък – единственото бижу, което направи визията ѝ стилна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване