12/06/15 09:12
(http://pik.bg)

Димитър Николов: Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал

Димитър Николов: Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал

Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал. Това каза в интервю за Радио „Фокус” – Бургас кметът на общината Димитър Николов.

Той пожела на бургазлии да бъдат здрави и да продължават да генерират интересни идеи, колкото и екстравагантно да звучат понякога. „Нека през идващите празнични дни и през цялата следващата година да бъдем задружни. Нека не мислим егоистично, само за собственото си добруване, а да се стараем да помагаме на приятелите, на съседите, на колегите, да се грижим за града си и много е важно да пазим авторитета му”, призова кметът Николов.

По думите му, годината е била трудна за Бургас, с доста предизвикателства и изключително напрегната. „Както и сега виждат бургазлии, ние продължаваме да работим активно по бургаските улици. Довършваме доста проекти. Успоредно с довършването на тези проекти, ще започнат от началото на следващата година нови. Така че, пожелавам си всички да имаме здраве и търпение да изтърпим тези несгоди, трудности и дискомфорт при преминаването по бургаските улици. Всичко това е за добро. За по-спокойно, качествено и безопасно придвижване през бургаските улици.

Пожелавам си Бургас никога да не го сполетяват беди, наводнения, пожари, сериозни природни катаклизми, защото това поставя на изпитание жителите и ни създава доста големи главоболия”, допълни кметът Николов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване