12/06/15 07:32
(http://pik.bg)

Синоптици от БАН: Непрогледна мъгла затиска страната! Времето остава студено!

Синоптици от БАН: Непрогледна мъгла затиска страната! Времето остава студено!

Днес ще бъде почти тихо. В равнините и низините ще има мъгла, след обяд в повечето райони ще се разсее, но в Дунавската равнина ще се задържат по-дълго. Повече слънце ще има в планинските райони.

Максималните температури ще са между 7° и 12°, в районите с трайна мъгла и по-ниски. Атмосферното налягане съвсем слабо ще се понижи, оставайки значително по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. На места в сутрешните часове ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 10° и 12°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. На места в сутрешните часове в по-ниските части ще е мъгливо. Вятърът ще е е слаб до умерен от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 5°.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване