12/07/15 13:08
(http://www.klassa.bg/)

Готови ли сте за дълъг полет през празниците?

        Според световната здравна организация през последното десетилетие 86% от мъжете на средна възраст нямат пълноценен полов живот. Това се дължи на напрегнатия начин на живот, стреса, нередовното хранене, неправилното хранене, липсата на тренировки и много други. Съществуват най-различни методи за лечение. Различните мъже реагират по различен начин на различните средства. Подходът при определяне на медикамент е индивидуален.

         През последните години фармацевтичната наука създаде много и най-различни групи медикаменти за стимулиране на ерекцията, които са ефективни и удобни за прием – това са таблетки, които се приемат през устата и които съхраняват и допълнително стимулират мъжката сексуална мощ. Най-бързо усвояваните от организма хранителни добавки са тези, които са в течна форма. 

          По последни данни комбинацията от четири взаимнодопълващи се билки: магарешки трън /Onopordum acanthium/, бабини зъби /Tribulus terrestris/, жълт кантарион /Hypericum perforatum/ и босилек /Ocimum basilicum/ под формата на активна течна формула в продукта стимулират производството на тестостерон и подобряват издръжливостта. Тази комбинация е патент по разработка на академик Хлебаров, приложена в хранителната добавка Manmax и се смята от науката за един от най-мощните източници на биоактивни вещества, които стимулират производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерон, води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, тонуса и издръжливостта.

          Според проучване, направено в продължение на 2 години с 2230 мъже, на възраст от 27 до 59 години, показва, че при 89% от участниците след едномесечен прием на течната формула, комбинираща четирите активни съставки, еректалната дисфункция е напълно излекувана. Начина на живот на мъжете, позвали продукта след три месечен прием е трайно подобрен. Наблюдава се също така повишаване на тонуса и преобразуване на мастните запаси в енергия дори и при неспортуващите. При пациенти с нарушена функционалност на простатата, тези оплаквания започват да изчезват след около 13 дена. Участниците са декларирали, че се чувстват физически много по-издръжливи, с повече енергия и тонус.

      В момента, един от най-използваните продукти, изцяло изграден на билкова основа е течната формула „МЕНМАКС“. Напълно съобразен с нуждите на мъжкия организъм, балансиран и лесен за прием. Наблюдава се траен положителен ефект при пациенти още на втората седмица след започване на приема на Manmax. Течната формула се усвоява на 100% от организма и това е причината за бързото действие на продукта. Активните съставки са високо концентрирани и едновременно с това точно дозирани, спрямо нуждите на мъжкия организъм. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване