12/07/15 20:43
(http://www.dnevnik.bg/)

Задържан е мъж за стрелбата на софийския бул. "Черни връх"


Мъж е задържан за инцидента на столичния бул. "Черни връх", при който трима души пострадаха при стрелба, съобщиха от полицията. 

Според първоначалните данни от разследването, пререкание между група млади мъже е причина за стрелбата по-рано тази вечер, уточнява МВР.

Двама души – на 21 и 30 години, криминално проявени за грабеж и причиняване на телесна повреда – пострадаха след стрелба, за която сигнал бе подаден в 17.45 часа на тел. 112. Двамата са в болница без опасност за живота.

Задържан е стрелялият по тях мъж - той е охранител на офис и е заявил, че е бил провокиран да стреля. Той е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийската градска прокуратура, се уточнява в съобщението.

Районът все още е отцепен от полицията, движението на моторни превозни средства по булеварда след кръстовището с ул. "Сребърна" е затруднено, съобщава агенция "Фокус".

Според първоначалната информация на полицията трима са пострадали при инцидента, а според източник на "Дневник" по първоначална информация е стреляно срещу охранители на бившата барета Алексей Петров. Директорът на столичната полиция Младен Маринов подчерта пред журналисти, че няма такава информация.

Подробности очаквайте по-късно на

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване