12/08/15 20:30
(http://pik.bg)

Бившият шеф в КТБ Весов избухна в ефир: Носят се куфари с пари на Цветан Василев в Белград!

Бившият шеф в КТБ Весов избухна в ефир: Носят се куфари с пари на Цветан Василев в Белград!

Има сериозно затихване около КТБ, това е много притеснително и не бива да се случва, защото предстои стрес-тест на българските банки. Банкерите трябва да знаят какво се случи с КТБ, за да знаят какво да не правят, каза бившият изп.директор на КТБ Любомир Весов в ефира на БНТ.

Много хора ще дължат пари на банката, включително и тези, които са имали пари в банка Виктория. Веднага ще се намери кой да купи Виктория, категоричен е експертът. Смяната на синдиците е добър знак. Цветан Василев има разходи, които нашите разследващи органи трябва да го попитат от къде са му. Фирма Дунарит ли финансира пребиваването на банкера в Белград, запита се Весов.

Не съм далече от мисълта, че се носят пари и в куфари от разни журналисти и негови подчинени, категоричен е той. България трябва да заведе дело срещу Оманския фонд, защото тези лица подлижат на съдебно преследване. Всички, които са подписвали кредити трябва да бъдат съдени. Цветан Василев няма как да бъде екстрадиран от Сърбия, завърши той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване