12/09/15 08:55
(http://www.klassa.bg/)

Бандерас и Мелани Грифит вече са официално разведени

 Холивудските знаменитости Антонио Бандерас и Мелани Грифит ще бъдат официално разведени на 20 декември след 18-годишен брак. Според документите, цитирани от „Ентъртеймънт онлайн”, испанският секссимвол ще плаща 65 000 долара месечна издръжка на бившата си.
Освен това печалбата от всички филми, в които двамата са участвали в периода 2004-2014, ще бъде поделена между тях по равно. Става дума за „Шрек” 2, „Мачете убива”, „Котаракът в чизми”, „Непобедимите 3”.

Според по-старо споразумение, Бандерас си запазва цялата печалба от лентите преди 2004 година, като „Маската на Зоро” и „Деца шпиони”.

Двамата вече са продали и поделили печалбата от имението си в Лос Анджелис, но къщата в Аспен остава за Мелани. Друга част от споразумението урежда разделяне на голям брой произведения на изкуството „на добра воля”, сред които има и няколко творби на Пикасо.

Миналата година 58-годишната актриса заяви, че има „непреодолими различния” с 55-годишния Антонио като причина да поискат развод. „Премислено и в съгласие решихме да сложим край на почти 20-годишния си брак по приятелски начин като се уважаваме един друг, както и нашето семейство и приятели и красивите моменти, които сме изживели заедно.

Двамата остават в приятелски отношения въпреки раздялата. Те се събраха през юни за дипломирането на дъщеря им Стела.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване