12/09/15 18:43
(http://pik.bg)

Христо Иванов подал оставка първо пред сайта на Прокопиев

Христо Иванов подал оставка първо пред сайта на Прокопиев

Христо Иванов е подал оставката си като правосъден министър първо пред сайта на Иво Прокопиев "Дневник". Това личи от часа на публикацията за напускането му от поста, а именно - 14,57. Т.е. сайтът е публикувал новината три минути по-рано от обявяването й от самия Иванов. Той заяви от парламентарната трибуна, че няма повече да заема този пост секунди преди 15 часа, пише "Блиц".

Изводът е, че Прокопиев е знаел за това и материалът е бил готов. Така на практика излиза, че Христо Иванов е подал оставка първо пред медиите на скандалния бизнесмен, които предварително са били уведомени за това. 

Ето какво пише читател на сайта "Дневник" в коментар под статията, съобщаваща за оставката: "Аз току що го чух по Канал 3 , как е възможно това да се знае в редакцията по-рано? Точно една минута преди 15 часа излезе на трибуната и го съобщи, аз съм разочарована. Страшно се изложиха. Реакцията ми е ад хок!" 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване