12/10/15 06:05
(http://www.klassa.bg/)

Ангел на Victoria's Secret се съблече за списание (СНИМКА 18+)

 Манекенката Миранда Кър засне гола корица за австралийския брой на списание Harper's Bazaar (Харпърс Базар). Австралийката позира пред обектива само по чифт розови токчета "Кристиан Лубутен" на балкона на хотелска стая в Лос Анджелис.
Автор на фотографиите е Стивън Чи, който акцентира върху изваяната фигура на манекенката, а чертите ѝ са едва доловими с бляскав грим. 32-годишната изкусителка е една от най-пикантните и изненадващи ни звезди на модния подиум заради на пръв поглед свенливото си момичешко излъчване. В същото време красавицата е заснела някои от най-еротичните фотосесии за списания по цял свят.

„Каква визия да направим за жена, която се чувства ужасно удобно в кожата си", питат редакторите на изданието. Fеновете на модела не сдържаха своето изумление с хилядите коментари в Instagram за сексапилната фотосесия. „Как е възможно да изглежда все по-добре с годините?", гласят повечето от коментарите в мрежата.

През 2010 година австралийската красавица се съблече за американското издание на списание GQ, а след това и за списание Industrie. През април 2014 година Миранда отново се разголи за фотографа на звездите Марио Тестино. През август 2015 година Миранда показа дългите си крака в снимка, публикувана от самата нея в Instagram.

Родената в Сидни Кер беше ангел на Victoria's Secret между 2006 и 2013 г. Тя е създател на марката Kora Organics, която включва продукти за кожата с природни и биологични продукти. Известният модел е майка на четиригодишния Флин от брака й с актьора Орландо Блум.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване