12/10/15 08:01
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Оставката на Иванов и реакцията на Радан Кънев бяха прибързани

Валери Симеонов: Оставката на Иванов и реакцията на Радан Кънев бяха прибързани

Лидерът на НФСБ и съпредседател на ПФ Валери Симеонов смята, че вчерашната оставка на Христо Иванов и реакцията на Радан Кънев, лидер на ДСБ, са били прекалено прибързани.

Той напомни, че идеята на съществуващото правителство е да работи за подобряване на живота на българите. Той поясни в разговор в сутрешния блок на Нова телевизия, че това е лично негово мнение.

Симеонов коментира и действията на депутатите от ДПС през вчерашния ден. Той напомни как в началото нито един депесар изобщо не е гласувал за текстовете от промените в съдебната реформа. След почивката на депутатите, обаче ДПС влязло в зала и започнало изведнъж да гласува. "Имало е телефонно обаждане от пашата от сараите", каза той в студиото на сутрешния блок.

Все пак Симеонов заяви, че постъпките на Христо Иванов и Радан Кънев са достойни. На въпрос дали наистина е така, както звучи - готов да подкрепи всичко, лидерът на НФСБ отговори: "Ние не сме послушковци".

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване