12/10/15 05:09
(http://www.klassa.bg/)

Глобалният посланик на марката TOMMY HILFIGER - Рафаел Надал взе участие в стриптийз тенис турнир в Мадрид

 Какво:   Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, представи глобалния посланик на марката - тенис иконата Рафаел Надал, със специален тенис турнир. Той се състоя в Мадрид, в Palacio de Cibeles на 1 декември 2015. Носителят на 14 Големи Шлема изигра огнен мач в Galería de Cristal на игрището с впечатляващ сводест покрив. То е с големина от 2 400 квадратни метра и е покрито със стъклен куполовиден покрив, изработен от над 2 000 триъгълни парчета, които образуват структура, подобна на мрежа.

 

„Харесва ми, че това събитие събира в едно модата и спорта посредством запазената марка на Tommy, а именно - неочаквания обрат. Това беше перфектният начин да отбележа партньорството си с Tommy Hilfiger в моята родна страна“, каза Рафаел Надал.

 

Надал се изправи в няколко тенис кръга срещу испанските модели Andrés Velencoso, Juan Betancourt, Malena Costa and Cristina Tosio. Velencoso и Betancourt бяха облечени в костюми от колекцията Tommy Hilfiger Tailored за есен 2015. Costa и Tosio носеха облекла от колекцията Hilfiger за пролет 2016. Надал беше с костюм от колекцията THFLEX Rafael Nadal Edition capsule, която смесва в себе си шивашки майсторлък и модерни тъкани, създадени за оптимални движения. Лимитираната колекция Capsule ще бъде достъпна в магазините на Tommy Hilfiger по целия свят и на избрани El Corte Inglés места из Испания в началото на януари 2016. Новите колекции на бельо и аромати са достъпни в магазините.

 

Подобно на мачовете, които се проведоха в САЩ и Германия, всеки път, когато един отбор отбелязваше точка, съперникът му трябваше да сваля по една дреха. В крайна сметка под дрехите се разкриха новите дизайни на мъжко и дамско бельо на Tommy Hilfiger.  Моделите близнаци Juan и César Hortoneda забавляваха публиката преди мача. водещият и известен комик Arturo Valls бе домакин на събитието от мястото, предназначено за съдията, докато Надал спечели мача.

 

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger освежава класическия стил с нови кройки, подобрени  тъкани и детайли на по-високо ниво. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури. Ароматът Тhe TH Bold отбелязва духа на решителността и е създаден за съвременния мъж, който живее смело и който има характер и самочувствие.

 

Кой: Към Томи Хилфигър и Рафаел Надал се присъединиха актьори, модели, известни личности, включително: актрисата Карла Нието, актрисата Андреа дел Рио, актьорът Jose Lamuño, актьорут Тамар Новас, актрисата Katia Klein, актьорът Ricard Sales, режисьорът на испанския национален балет Antonio Najarro и моделът Miguel Angel Herrera.

 

Кога:               Вторник, 1 декември 2015

                        18:00 - 21:00 ч.

 

Къде:              Galería de Cristal – Palacio de Cibeles

Montalbán, 1

                        Мадрид, Испания

 

Социални медии:     Събитието беше предавано на живо на Periscope акаунта на Tommy Hilfiger. Водещ и организатор бе испанската модна блогърка Sara Escudero от Collage Vintage. Живото предаване  беше обявено пред феновете на Tommy Hilfiger чрез Twitter feed няколко часа преди мача да започне. Приятелите на марката се включиха с постове в социалните медии, като използваха хаштага #TOMMYXNADAL и @TommyHilfiger и @RafaelNadal.

 

 

# # #

 

За Tommy Hilfiger

Със своето богато портфолио, което включва Tommy Hilfiger и Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger е една от най-разпознаваемите и уважавани дизайнерски марки. Фокусът й е насочен към дизайна и продажбата на висококачествени мъжки и женски облекла, детски колекции, деним, бельо (включително халати и облекла за спане), обувки и аксесоари. Чрез внимателно подбран франчайз Tommy Hilfiger предлага разнообразни лайфстайл продукти като очила, часовници, аромати, спортни облекла (предимно за голф и плуване), чорапи, малки кожени стоки, декорации за дома и пътнически куфари. Линията Hilfiger Denim се състои от дънкови облекла, обувки, аксесоари и аромати, предназначени както за мъже, така и за жени.

 

За SARKK

SARKK SA е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония с над 30 ексклузивни и 4 outlet магазина. Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.   

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване