12/10/15 05:20
(http://www.klassa.bg/)

Красивата и талантлива млада поп-изпълнителка EVA представя новата си коледна песен като част от социален и училищен проект

 Красивата и талантлива млада поп-изпълнителка EVA представя новата си коледна песен като част от социален и училищен проект,съобщават от ПРофайл.
       Песента „Коледа е тук” е по музика на Стоян Захариев и текст на Александър Петров. Към талантливата компания се включва като гост музикант вълшебният тромпет на Мишо Йосифов. В резултат се е получила една уникална коледна песен, с много весело настроение каквото трябва да бъде, когато празнуваме Коледа.
Радост и забавление излъчва и клипът заснет от Радостин Събев – ШОШО, в който се включиха над 120 
  деца, почитатели на ЕVA от социалните мрежи, от цяла България, а младата изпълнителка блести като истинска Дисни принцеса.
Песента ще бъде представена в редица училища в София и в страната, като част от медийният проект „Коледа е тук”. Да си поговорим какво е Коледа за нас, да се заредим със светли мисли, да се научим да се радваме и веселим заедно, защото Коледа е тук и празнува света.
С изключителен успех, с много радост преминаха концертите на ЕVA в Пазарджик, Русе, Бяла Слатина. Списъкът е дълъг и предстоят още много вълнуващи срещи с децата на България. Може да видите
 видеото тук:https://www.youtube.com/watch?v=lnE3mlitnUI
 
Допълват още от  Форте Мюзик и ПРофайл.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване