12/10/15 12:50
(http://pik.bg)

Първо в ПИК! Гроздан Караджов: Очаква се 13 човека от реформаторите да подадат оставки и да мина в опозиция

Първо в ПИК! Гроздан Караджов: Очаква се 13 човека от реформаторите да подадат оставки и да мина в опозиция

13 човека са декларирали, че ще подадат оставки от комисии и ще минат в опозиция, това заяви Гроздан Караджов преди минути в Народното събрание. Според него оставките са били обсъждани още преди решението на Христо Иванов вчера и са били готови да напуснат позициите си в комисиите.

„Аз съм от гражданската квота, чувствам се самостоятелен депутат. Искането ми за напускането на транспортната комисия е депозирано днес, като аз вчера заявих своето решение”, допълни Караджов.

Реформаторът каза още, че имената на всички, които подават оставки ще станат ясни след срещата на Реформаторите, а за напускане на министри не може да коментира. Караджов каза, че като опозиционен депутат, просто няма да подкрепя правителството, но остава част от Реформаторите, защото нямало смисъл да става независим.

„Това не носи по никакъв начин, нещо повече от това, което мога да направя и ще загубя повече инструменти, ако стана независим”, допълни Караджов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване