12/11/15 17:18
(http://pik.bg)

Богаташи с незаконни карабини с оптика бродят посред нощ в резерват

Богаташи с незаконни карабини с оптика бродят посред нощ в резерват

Двама мъже, живеещи в Обзор, близки до местните властници на Несебърската община и управляващи големи части от бизнеса им, са били арестувани от полицаи след брутална гонка. Това станало снощи между 2 и 3 часа, съобщи "Флагман", позовавайки се на свой надежден източник от Несебър, където мълвата за задържаните в ареста тръгнала, но поради липса на официална информация никой не оповестил за случката. Двамата задържани се придвижвали с джип Сузуки в района на забранената зона край Обзор, където ловът е строго забранен. Въоръжени били с карабини с оптически мерници, които по-късно, при разпити и съпоставка на документи, се оказали незаконно притежавани.

Полицейски патрул от РУП-Слънчев бряг попаднал по време на нощната смяна на разпищолените големци. Полицаите не подозирали, че това са местни хора, видели само, че са въоръжени. Вместо да се подчинят на заповедта да залегнат и хвърлят оръжието, нарушителите започнали да заплашват униформените с уволнение, ако ги приближат. Единият даже опитал да се укрие, но след няколкоминутно преследване бил застигнат и обезвреден. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване