12/11/15 17:46
(http://pik.bg)

Две ромки налетяха едва не пребиха портиера на кметството в Петрич

Две ромки налетяха едва не пребиха портиера на кметството в Петрич

Истински екшън разиграха две ромки от Петрич днес, които заплашвали и отправяли люти закани срещу служителки на кметството. Нарушителките на обществения ред бяха гонени по улицата и задържани от портиера на кметството, Камен Янчев.

След като ромките буйствали и отправяли закани за саморазправа, защото не били допуснати до отговорен чиновник да поддадат молбите си за социални помощи, те решили да се саморазправят нагледно с портиера. Налетели му на бой. Това накарало Янчев да сигнализира на полицейското управление. Веднага на мястото на инцидента пристигнаха двама полицаи, съобщи "Струма".

За отрицателно време те озаптиха двете развилнели се ромки. Във фоайето служителите на реда съставиха два предупредителни протокола на нарушителките. На едната бе съставен и протокол, с който ще бъде задействана процедурата за съставяне на акт, за това че няма лична карта. Глобата в такива случай е до 500 лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване