12/11/15 14:19
(http://pik.bg)

Лютви Местан: Христо Иванов насъска протестиращите

Лютви Местан: Христо Иванов насъска протестиращите

"Реформи няма и няма да има", това заяви Лютви Местан по повод последните събития, разтърсили държавата. Председателят на ДПС заяви, че те са подкрепили това, което смятат за редно и не смята, че са постъпили грешно. "Аз го казах и в зала тогава, че ние се оказахме универсалното решение на всички проблеми", допълни Местан. 

Той добави, че не го интересува в каква коалиция ще управлява Борисов, стига тя да работи за доброто на държавата и гражданите и, че няма апетити за управление в 43-тото Народно събрание. "За 44-ото разбира се това е нещо нормално, това е нормално за всеки политик", каза през смях Местан.

Той не пожела да коментира в детайли възможни ли са предсрочни избори, като каза само, че не им го пожелава, но може и да се случи.

На въпрос на ПИК, дали Петър Москов трябва да е поредният министър в оставка, той заяви, че не иска да обвързва резултатите от гласуването за промените в Конституцията с оставките на когото и да било. 

Според Местан най-подхоящ за правосъден министър е Монтескьо. 

"Разочарован съм, че при първото си изказване след подаване на оставката, Христо Иванов насъска протестиращите", така Местан коментира протестите започнали преди дни. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване