12/11/15 12:58
(http://pik.bg)

Найден Зеленогорски: Искаме гаранции от Борисов, че ще има съдебни реформи

Найден Зеленогорски: Искаме гаранции от Борисов, че ще има съдебни реформи

Найден Зеленогорски заяви, че като съпредседател на Реформаторския блок ще настоява всички партии, участващи в Блока вземат своите решения за това как ще продължат напред с политиката към правителството.

"Във вторник сутринта ще има изпълнителен съвет и ще вземем единно решение по създадената ситуация. Следващите стъпки ще бъдат по къдровите въпроси, да сме наясно министърът на правосъдието от коя квота ще е, за да можем да преценим, кого да номинираме. За мен единственото на Блока е най-важно, дали ще бъдем извън управлението или в него, важното е да сме единни. ДСБ ще заседават събота и неделя ще заседават в Поморие и ще вземат своето решение", каза Зеленогорски за разделението при Реформаторите. 

Зеленогорски заяви, че единствения начин да останат в управлението е, ако получат гаранции от Бойко Борисов, че ще има реформи в съдебната система. На въпрос какви трябва да бъдат тези гаранции, той не пожела да уточни. 

Относно хакерските атаки, той заяви, че това са интриги за да има разделение в блока. "Аз лично се съмнявам, че това е поръчка вътре от Блока и трябва да се успокоим по този въпрос и да оставим службите да си свършат работата", допълни Зеленогорски

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване