12/11/15 16:25
(http://radiomilena.com/)

Противодействие на наркоразпространението в близост до учебните заведения в община Поморие

Във връзка с превенцията и полицейското противодействие на наркоразпространението в близост до учебните заведения, на територията на община Поморие е проведена специализирана полицейска операция, като са установени следните случаи :
– на 03.12.т.г. около 13.45 ч. в района пред бл. 13 на поморийската улица «Солна» до СОУ «Иван Вазов», служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на 18 -годишния Ю.С. от с. Гълъбец, общ. Поморие и 24 год. Х.Я. от Поморие, като Ю.С. изхвърлил на земята топче, съдържащо марихуана. Младежът е задържан за срок от 24 часа.
– на 06.12.т.г. около 02.00 ч. в района на училище «Паисий Хилендарски» в Каблешково, служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на 17 -годишния С.А. от с. Бата, като намерили и иззели полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество /метамфетамин/.
– на 10.12.т.г. около 15.00 ч. служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на паркиран на ул. «Морска» в града в района на училище «Христо Ботев», лек автомобил «Ауди А 3», с бургаска регистрация, в купето на който били 19- годишният Л.Д. и 18- годишният Д.Д., и двамата от Поморие, като на предната дясна седалка е открито топче, съдържащо суха тревна маса /канабис/. При извършения личен обиск в Л.Д. са открити три топчета суха тревна маса /канабис/. Поморийците са задържани за срок от 24 часа.
По случаите са образувани бързи полицейски производства, съобщават от пресцентъра на полицията.

Публикувана на 12/11/15 16:25 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/VMlO0zUUIIU/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване