12/11/15 13:12
(http://pik.bg)

Първо в ПИК! Ивайло Калфин: Иванов трябваше от самото начало да каже, че ще се бори с прокурора, а не, че ще прави реформи

Първо в ПИК! Ивайло Калфин: Иванов трябваше от самото начало да каже, че ще се бори с прокурора, а не, че ще прави реформи

Ивайло Калфин дойде в Народното събрание за редовния блиц контрол и съобщи, че проблеми и сътресения в правителството няма. 

"Кабинетът е стабилен и очакваме Реформаторите да вземат решение как ще продължим. Не съм чувал за други оставки на министри, но вие чувате преди мен", заяви Калфин с присмешка. 

Министърът на социалната политика добави, че решението на един човек не може да е ключово за това кое е реформа и кое не. "Имаше все пак 204 депутата, които прецениха кое е правилно". 

Относно прясно подадената оставка на съдебния министър, която буквално взриви държавата , Калфин заяви, че Иванов от самото начало е трябвало да каже за какво сяда на този пост.

"Христо Иванов трябваше да каже от самото начало, че ще се бори с прокурора, а не, че ще прави съдебни реформи", заяви Калфин. 

Той допълни, че се съмнява Реформаторите да напуснат управлението.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване