12/11/15 13:00
(http://pik.bg)

Третият заместник на Христо Иванов остава в Министерство на правосъдието

Третият заместник на Христо Иванов остава в Министерство на правосъдието

Андрей Янкулов - един от тримата заместници на подалия оставка в сряда министър на правосъдието Христо Иванов – остава на поста си. Това стана ясно от прессъобщение на правителствената информационна служба,.

По-рано днес от МС съобщиха, че премиерът е освободил двама заместници на Иванов – Петко Петков и Вергиния Мичева-Русева, считано от 09 ноември т.г. В сряда от Министерството на правосъдието информираха, че оставка е подал и Андрей Янкулов. Към момента няма яснота, защо тя не е подписана от премиера. В МП Янкулов отговаря за местата за лишаване от свобода и съдебната охрана.

Преди да влезе в изпълнителната власт, той беше прокурор в Софийската районна прокуратура. При обсъждането на предложения от Христо Иванов законопроект за изменение на Закона за съдебната власт, Янкулов призова да се чуе мнението и на прокурорите, които имаха критични бележки по идеите за реформа. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване