12/12/15 05:41
(http://www.klassa.bg/)

Как с „авангардни“ пости Ваня Костова сваля трайно килограми

 Каква е тайната напитка, която ангелогласната певица приготвя всяка сутрин за сина си Боян

Поп звездата прилага свое откритие за добра гласова форма преди концерта с Ал Бано и Ромина Пауър и юбилейния спектакъл на Нешка Робева

Коледните пости топят ли килограми? Категорично „да“, казва Ваня Костова и споделя личния си опит в това отношение. „Моят начин на постене сигурно ще прозвучи за мнозина доста авангардно. От 15 ноември, през първите 20 дни, изключвам месото и се храня с яйца, млечни продукти и риба, защото съм диабетичка и трябва много да внимавам с менюто си. Но „разковничето“ за сваляне трайно на килограмите е в следващите 20 дни – които посвещавам на пречистващата терапия с швейцарския натурален палмов сироп „Мадал Бал“. 10 дни минавам само на сока, който е известен у нас като сиропа на Гарабитов, и 10 дни след това е захранването“, посочва ангелогласната певица. „Не чувствам глад, защото „Мадал Бал“ е вид течна храна, съдържа всички необходими микроелементи за организма“. Благодарение на сиропа през последните години една от най-обичаните ни поп звезди отслабна с 35 килограма. За някои може да не е много, но за певицата най-важното е, че липсва йо-йо ефект, че редуцираното тегло не се връща, както при другите диети.

„Със сина ми Боян Михайлов буквално сме пристрастени към сиропа на Гарабитов“, признава тя. „Синът ми, който е вегетарианец, и реално постоянно е на пости, приобщи към тази система редица свои приятели и вече има цяло общество на почитателите на „Мадал Бал“ около него. Остава да създаде и фен клуб на сиропа или по-скоро на център Гарабитов, който наложи в България тази изхвърляща токсините напитка“, казва Ваня Костова. Тя горещо препоръчва на хората, преяли по време на празниците, обезателно да се подложат на детоксикация с пречистващата и подмладяваща терапия „Мадал Бал“.

Тези дни певицата става рано всяка сутрин, за да приготви на Боян дневната доза детоксикиращ коктейл. В 3 литра преварена или минерална вода добавя 20 супени лъжици „Мадал Бал“, 20 с.л. прясно изцеден лимонов сок, 10 щипки  лют червен пипер и с тази здравословна напитка изпраща сина си на работа. Боян, който освен, че е наследил певческия талант на майка си, е дипломиран лекар и работи в компания за клинични научни изследвания. И в случая многократно е тествал ефекта на напитката върху себе си. В момента майка и син прилагат системата „Мадал Бал“ не само заради Коледните пости, но и заради участието им в юбилейния спектакъл „15 години Нешка Робева и приятели" на 11 декември в Зала 1 на НДК.

Ваня Костова споделя откритието, което е направила: „Винаги, когато пия сиропа на Гарабитов съм в изключително добра гласова форма. Забравям за всякакви хрипове по време на пеене и каквото и да е неразположение. За всеки певец и и актьор е много вдъхновяващо гласът му да се лее като песен“.

Певицата разчита на „помощта“ на „Мадал Бал“ и за концерта с Ал Бано и Ромина Пауър на 16 декември в „Арена Армеец”. Едни от най-големите италиански звезди за всички времена лично поканиха „Тоника СВ”, едни от най-големите български звезди за всички времена, да вземат специално участие в грандиозното събитие в София.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване