12/12/15 05:36
(http://www.klassa.bg/)

Нови лица в общността на отговорния бизнес

 13 компании бяха официално посрещнати в общността на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – най-утвърдената асоциация в страната с фокус върху ценностите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Новоприсъединилите се през годината членове на Форума –адвокатско дружество „Волф Тайс”, адвокатско дружество „Станков, Тодоров, Хинков и Спасов”, Бритиш Американ Табако, дентална клиника „Петър Дучев”, Еко Глоуб, Интеримидж, Кордеел, Куадрант Бевъриджис, Макс Телеком, Тангра, ТЕЛЪС Интернешънъл Европа, Уестингхаус, Юнифай Сървис Център, бяха приветствани от над 80 представители на бизнес средите на стилен коктейл в гранд хотел „София снощи. Гостите имаха възможност да се запознаят и с новоназначените мениджъри на БАПРА, ГлаксоСмитКлайн, Ей И Ес България, Мобилтел и ЧЕЗ.

„С радост приветстваме вас, новите лидери в общността на отговорния бизнес. Ангажираността ви с етичните и прозрачни бизнес практики стои в основата на устойчивото развитие. Вярваме, че с общи усилия ще допринесем за дългосрочния напредък на нашата икономика и общество, за да постигнем целта си България да е желано място за инвестиции, работа и живот”, каза Ираван Хирапредседател на БФБЛ, който връчи на топ мениджърите на новите членове сертификат за членство, значка и Стандарта за бизнес етика на организацията.

„Новите лидери”, едно от най-популярните събития на БФБЛ, се провежда от 2005 г. насам и има за цел да представи пред бизнес общността новите членове на организацията, както и новите лица сред висшия мениджмънт на компании, членуващи във Форума. На чаша вино гостите осъществиха контакти и споделиха планове за бъдещето и идеи за сътрудничество. 

 „Новите лидери 2015” се проведе с любезната подкрепа на генералния спонсор СИБАНК и спонсора Бритиш Американ Табако и с медийното партньорство наBloomberg TV.

Снимка 1: Ираван Хира, председател на БФБЛ

Снимка 2: Ираван Хира и съдружниците в адвокатско дружество „Станков, Тодоров, Хинков и Спасов”, току-що получили своя сертификат за членство и Стандарт за бизнес етика

Снимка 3: Гостите на коктейла

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е лидерски форум от организации със споделени ценности, чиято мисия е да  създават стойност за обществото по отговорен, прозрачен и етичен начин. Приобщаваме ключови лидери от политиката, бизнеса, дипломацията, неправителствения сектор и медиите, за да трансформираме заедно обществото. Визията ни е България да стане желано място за инвестиции, работа и живот.

Асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите, БФБЛ е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Членовете на Форума са успешни български и международни фирми и организации, които съзнателно спазват принципите, посочени в Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ. Броят на компаниите, подписали и приели Стандарта като част от своята корпоративна политика, надвишава 1500 в цяла България. За още информация: www.bblf.bg.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване