12/12/15 14:14
(http://pik.bg)

Полицейска акция по заведенията в Казанлък

Полицейска акция по заведенията в Казанлък

В петък вечерта десетина непълнолетни казанлъчани бяха отведени в Районното полицейско управление на Казанлък , хванати по нощните заведения, без придружител.


Тази нощ се проведе полицейска акция по нощните питейни заведения на Казанлък. Проверката е фокусирана върху присъствието на непълнолетни лица по баровете, както и се проверява капацитетаът носимостта му. Равносметката от акцията е : 300 лева глоба за родителите, чиито непълнолетни деца бяха открити в нощни заведения след 24:00 ч. и 2000 лева за две казанлъшки заведения, където бяха открити децата . 
В Казанлък полицията провери нощни заведения, в който бяха открити близо 30- малолетни.

Проверени бяха „Бар Панорама“, „Занзибар“, „Бар Градини“ и Боулинг „Тропикана“. Малолетни бяха открити в „Бар Панорама“ и в боулинга. Проверката бе извършена от униформени полицай и представители на Детска педагогическа стая. Много от родителите споделиха, че не са знаели, че децата им са в нощни заведения. Казали им, че са при приятели. Други родители буквално заявиха, че са пуснали малолетните си деца да се забавляват. Други пък заплашваха и журналисти и полиция заради акцията, явно за тях законите на страната не важат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване