12/13/15 08:19
(http://pik.bg)

МГЕРБ организира във Варна инициатива, посветена на пътната безопасност

МГЕРБ организира във Варна инициатива, посветена на пътната безопасност

МГЕРБ организира информационна кампания за пътна безопасност. Брошури с „10 златни правила на Тодор Славов за безопасно шофиране през зимата” ще бъдат раздавани на от 11.30 часа пред Катедралния храм „Св. Успение Богородично” във Варна, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Книжките със съвети за младите и неопитни шофьори, които най-успешният български пилот в Световния рали шампионат създаде приживе, бяха издадени отново. Инициативата е на младежката структура на ПП ГЕРБ-Варна, която традиционно подкрепя каузата.

С грижа към проблемите на пътната безопасност и в памет на изключителния състезател, който загина при катастрофа на рали „Твърдица - Елена”, младежите ще популяризират правилата за безопасно шофиране. В кампанията ще се включат и родителите на Тодор Славов, и варненските депутати от ПП ГЕРБ Нели Петрова и Даниела Панайотова.

Специално за събитието в морската столица ще се събере и НИС на МГЕРБ, част от който са най-младият народен представител и председател на младежката организация на ПП ГЕРБ Георг Георгиев и най-младият евродепутат Андрей Новаков.

Инициативата ще подкрепят и автомобилните пилоти Мартин Коев и Боян Безус, а всеки, който желае, ще може да разгледа състезателните им автомобили.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване