12/14/15 17:10
(http://pik.bg)

12 години затвор за убийство с нож

 12 години затвор за убийство с нож

Окръжният съд в Бургас наложи наказание от 12 години затвор за Стоян Кусев за умишлено убийство. Това съобщиха от съда. Убийството бе извършено на 13 август тази година около 21,30 в Поморие.

От съда съобщават, че преди инцидента Кусев е употребил алкохол. Вечерта на два пъти се е спречкал с Лъчезар Аврамов и компанията му. Кусев търсел жена си. Разправия е имало първо в заведение, а после и на улицата. При втората свада Кусев пробол с ножа Аврамов в областта на корема. Засегнат е голям кръвоносен съд, което е причинило смъртта.

В днешното заседание Бургаският окръжен съд разгледа делото по реда на съкратеното съдебно следствие със съгласието на подсъдимия. Той е признал фактите в обвинителния акт.

По този институт съдът намали първоначално определеното му наказание от 18 години с 1/3 и постанови той да търпи 12 години лишаване от свобода при първоначален строг режим в затвор. За майката на убития са присъдени 150 хиляди лева обезщетение за нанесени неимуществени вреди.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Бургас в 15-дневен срок.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване