12/14/15 11:42
(http://pik.bg)

Борисов: Вотът на недоверие на БСП няма да мине

Борисов: Вотът на недоверие на БСП няма да мине

Преди дни стана ясно, че БСП смята да внесе вот на недоверие към управляващото правителство и да ползва слабия момент, в който Радан Кънев постави коалицията, Корнелия Нинова реши да изпита отлъчилите се реформатори от ДСБ, за да се види дали ще подкрепят този вот.

Една от основните теми ще е здравеопазването, както премиерът Бойко Борисов бързо даде да се разбере, че този вот няма никакъв успех.

 „Чух за вота на недоверие който БСП готви и той е абсолютно неоснователен. Този министър направи така, че всички лекари и професори да имат това, за което са мечтали. Първа неоснователната причина, второ, че здравната каса при 400 млн.  дефицит по време на този период миналата година, тази година е под 10 млн. Това са 390 млн., които по някакъв начин са били харчени, не знам по какъв начин и не искам да казвам. От тук насетне вече мога да кажа, че вотът няма да мине, защото в здравеопазването се правят още неща”, допълни Борисов на откриването на обновеното Отделение по реанимация към Клиниката по неврохирургия, където беше заедно със здравния министър. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване