12/14/15 11:28
(http://pik.bg)

До 300 лева са отделили великотърновци за подаръци за предстоящите празници

До 300 лева са отделили великотърновци за подаръци за предстоящите празници

Между 100 и 300 лв. ще отделят великотърновци за подаръци за предстоящите Коледно – Новогодишни празници, информира "Фокус".

Тези, които включват в предвидената сума украсата, храната и останалите разходи, посочиха, че са предвидили да дадат между 300 и 700 лв. „Да Ви кажа не е сигурно колко пари ще получа преди празниците. Предполагам, че ще отделим около 300 – 400 лв. от това , което остане, след като си платя заемите.

Доходите, които получавам няма да са достатъчни да платя за всичко, което съм предвидил, затова ще използвам кредитна карта”, разказа един от анкетираните. По-възрастните хора в града предвиждат да похарчат по-малко.

„Всичко на всичко ще дам около 100 лв. общо и за храна и за подаръци. Това позволява месечния ми доход”, посочи друга анкетирана. Резултатите от проучването сочат, че част от младите хора са предвидили да празнуват в чужбина и разходите за това никак не са малки.

„Аз ще празнувам в Анталия и парите са доста. Ако остана в България бих отделила около 1000 лв.”, допълни една от жителките на Велико Търново. Всички анкетирани отбелязаха, че ще купят подаръци за най-близките си, като имаше и такива, които не скриха, че няма да пестят, защото Коледа е веднъж годишно.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване