12/14/15 14:02
(http://pik.bg)

От услугата „регистрация на място” могат да се възползват столичани

От услугата „регистрация на място” могат да се възползват столичани

От услугата „регистрация на място” могат да се възползват столичани, съобщиха от пресцентъра на МВР. За да се възползват от административната услуга, собствениците на повече от пет превозни средства трябва да подадат заявление в деловодството на ул. „Лъчезар Станчев” № 4.

Във връзка с предстоящата доставка на регистрационни табели за ремаркета и полуремаркета от отдел „Пътна полиция” - СДВР напомнят на собствениците (физически и юридически лица) на повече от пет от посочените превозни средства, че могат да се възползват от възможността за извършване на административната услуга по регистрация. За идентификация на превозни средства и/или монтаж на регистрационни табели извън пункта на отдел „Пътна полиция” – СДВР е необходимо да бъдат спазени следните изисквания:
1. Собственици с не по-малко от пет превозни средства за първоначална регистрация, които притежават валиден документ за преминат преглед за техническа изправност.
2. Собственици с не по-малко от пет превозни средства за промяна в регистрацията (регистрирани в страната), които притежават валиден документ за преминат преглед за техническа изправност.
За да се възползват от административната услуга, собствениците е необходимо да подадат заявление в деловодството (стая 15) на отдел „Пътна полиция” - СДВР на ул. „Лъчезар Станчев” № 4.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване