12/14/15 08:31
(http://pik.bg)

Светослав Малинов от ДСБ: Заплаха за стабилността на правителството няма

Светослав Малинов от ДСБ: Заплаха за стабилността на правителството няма

Евродепутатът Светослав Малинов твърдо заяви, че няма заплаха за стабилността на правителството. "Много се говори с имена, а се пропускат детайлите. Скъса се доверието между част от депутатите и управляващите" коментира в сутрешния блок на bTV  депутатът, действията на съпартийците си, които обявиха, че минават в опозиция. "Реформаторския блок има едно по-радикално крило”, посочи той. Причината за радикализацията на това крило е, „защото не вижда откровеност и независимост на премиера”.

В същото време ДСБ подкрепят реформите на министъра на здравеопазването Петър Москов.

„Не сме доволни от това, което стана и искаме по-радикална промяна”, заяви Малинов.

По думите му, всички в Реформаторския блок са еднакво възмутени от бламирането на Христо Иванов в парламента, но всеки реагира по различен начин. Това обяснява минаването на ДСБ в опозиция и запазването на поста на Москов.

„Никой нямаше да ни прости, ако не бяхме дали знак, че това, което става, не ни харесва”, смята евродепутатът. „Реформаторският блок се сдоби с едно радикално крило съвсем официално”, допълни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване