12/14/15 19:36
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов във Велико Търново: Благодаря Ви за подкрепата към ГЕРБ

Цветан Цветанов във Велико Търново: Благодаря Ви за подкрепата към ГЕРБ

Благодаря Ви, защото без Вас и Вашата подкрепа нямаше да бъдат избрани кметовете на общини и населени места от ГЕРБ, както и общинските съветници, които днес Ви представляват. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред близо 700 души, препълнили Музикално-драматичния театър във Велико Търново, за да се насладят на постановката „Българи от старо време“. От ГЕРБ откупиха това представление на мюзикъла, за да направят подарък към жителите на старата столица и областта.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви пред присъстващите, че това е и знак на съпричастност към решаване на проблемите на търновския театър, защото след предходното управление театърът  има задължения в размер на около 500 хил. лв. „Това е сред онези проблеми, които без силна местна власт и стабилно правителство няма как да се решат. С откупуването на това представление ние заявяваме нашата морална и финансова подкрепа, защото жителите на Велико Търново заслужават да имат театър, заслужават да се развива духовността и културата на старопрестолния град“, категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов предаде на присъстващи поздравите на премиера Бойко Борисов. „Пожелаваме благословени празници, мир и топлина на всички жители на областта“, каза Цветанов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване