12/15/15 14:19
(http://pik.bg)

Димитър Главчев пред ПИК: Не виждам какви са мотивите за нов кабинет, след като има подписана декларация между реформаторите

Димитър Главчев пред ПИК: Не виждам какви са мотивите за нов кабинет, след като има подписана декларация между реформаторите

Днес Радан Кънев поиска сваляне на правителството на Бойко Борисов.

ПИК потърси мнението на депутатите в Народното събрание, като повечето от тях коментираха поведението на Кънев с една дума „шизофрения”.

Зам.-шефът на парламента Димитър Главчев каза, че въобще не може да коментира подобно нещо. „Не съм се запознал с мотивите на Кънев, и сега има програмна декларация, подписана от всички, ако той анонсира подписа само на ДСБ, чухме че останалите партии от реформаторите са на друго мнение”, каза Главчев.

Днес стана ясно още, че Реформаторите искат преразглеждане и внасяне на антикорупционен закон, на който много държат. „Нека да го внесат отново, след обсъждане и корекции. Освен това ГЕРБ подкрепи този закон още от самото начало”, каза още Главчев. Той допълни и, че в ГЕРБ още няма имена за нов правосъден министър, който се очаква скоро да заеме мястото на подалия оставка Христо Иванов.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване