12/15/15 10:03
(http://pik.bg)

Окончателно! Меглена Кунева остава с Борисов

Окончателно! Меглена Кунева остава с Борисов

Днес в централата на СДС се събраха всички партии от Реформаторите, с изключение на ДСБ и Радан Кънев, които обявиха, че излизат в опозиция. Останалите партии потвърдиха, че остават в управлението и няма причина да го напускат.

Меглена Кунева каза, че до сега работата с ГЕРБ не е имала никакви спънки и всички споразумения, които са били подписани в коалицията са спазени от страна на партията на Бойко Борисов и не виждат причина да излизат от управлението.

Найден Зеленогорски пък добави, че за тях е важно да се придвижи напред споразумението в коалицията за борба с корупцията.

„Ако ГЕРБ и Реформаторите бяха седнали да обсъдят закона за корупцията нямаше да дадем повод на ЕС да недоволстват. Ние ще настояваме това коалиционно споразумение да бъде прието”, добави Зеленогорски.

Кунева добави, че тя е готова с антикорупционния закон и очаква съвсем скоро той да бъде придвижен и да получи своята реализация. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване