12/15/15 11:24
(http://pik.bg)

Спипаха нападателите, стреляли по мъж в ж.к. "Връбница"

Спипаха нападателите, стреляли по мъж в ж.к. "Връбница"

След предприети светкавични оперативни и издирвателни действия, към 22:00 часа снощи, криминалисти на СДВР установиха и задържаха двамата столичани Д.С. на 27 г. и Т.О. на 48 г. Мъжете са заловени в сграда в кв. „Обеля“, където се опитали да се укрият, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Припомняме, че вчера към 16:15 часа в полицията бе подаден сигнал за стрелба. На адреса незабавно пристигнаха екипи на полицията и Спешна помощ. На място бе установено, че при прибиране в дома си 61-годишен мъж е нападнат внезапно и бит от двама маскирани.

При опит да се защити пострадалият произвежда два изстрела със законно притежавания си пистолет. Непознатите бягат в неизвестна посока.

На местопрестъплението бе извършен оглед, а по случая - образувано досъдебно производство. Д.С. е задържан в полицейския арест, а раненият в крака Т.О. - криминално проявен и осъждан - оставен в болница за лечение.

Работата по документирането на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване