12/18/15 11:05
(http://www.klassa.bg/)

Spens ви кани на Коледно парти, за да ви покаже какво е SWAG

 ,,Ей, братле, прави ли ти се нещо яко на Коледа или пак ще си висиш у вас?’’. Така започва рекламата на едно от най-обещаващите партита тази Коледа /25.12/ – SWAG Christmas Party, от 23:00 ч. в хотел „Маринела“ с участието на Spens.

И тъй като думата SWAG означава ,,начина, по който изразяваш себе си“, а културното течение, наречено SWAG, става все по-популярно, беше крайно време някой да направи подобно парти!

Организаторите FlyEvents обещават ,,най-якия, шумен и незабравим кОпон“. И докато мислите ни прескачат към други изпълнители за момент, Spens ни връща на Земята с изказването „Ако и ти си готов да си YOLO, ела да покажеш на всички своя SWAG!“ (бел. ред. YOLO - you only live once, или преведено на български ,,живей за мига“).

Билетите вече са в продажба на цена от 20 лева редовните и 30 лева VIP пакет, а в събитието във Facebook е обявено, че могат да бъдат закупувани и билети на място на цена от 30 лева.

И както казва Spens “За да си запазиш място звънкай на моите хора от Fly Events: 0890 102 103“.

Teaser Video: http://vbox7.com/play:f4fa7078b5

FB страница на събитието: https://www.facebook.com/events/487548051447866/

Сайт на организаторите: http://flyevents.bg/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване