12/18/15 08:08
(http://www.klassa.bg/)

Мокра поръчка: Килър разстрелял Тинко за 15 милиона!

 Наглото убийство на ул. „Хан Крум“ на хотелиерa Тинко Георгиев е заради 15 млн. лева. Килърът, както БЛИЦ вчера съобщи, е бил дегизиран с брада, мустаци и шапка с козирка.
Мократа поръчка е дадена от тартора на бившата ВИС 3 в морската столица Иво Иванов-Гела, който в момента се издирва от Интерпол. Това е основната версия, пише „Телеграф”, позовавайки се на свои източници. 

Припомняме, че при инцидента отворила съпругата му, която била избутана от мустакатия убиец, който нахлул в дневната. В нея Тинко стоял във фотьойл, а до него си играело детенцето. В стаята е била и бавачката на малчугана. Въпреки присъствието на толкова хора в помещението, убиецът не се поколебал и стрелял в главата на Георгиев, след което избягал от местопрестъплението.

Убиецът на Георгиев, чието име БЛИЦ първи разкри, все още не е задържан. От полицията отказват да разпространят описание на извършителя, защото то било част от процесуално-следствените действия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване