12/19/15 15:42
(http://pik.bg)

6 лесни стъпки за създаване на GIF анимации от видео с Android устройство

6 лесни стъпки за създаване на GIF анимации от видео с Android устройство

Много потребители обичат да гледат анимирани GIF картинки, но малцина си задават въпроса дали те самите биха могли да си направят такива. На компютъра има много начини за създаване на GIF файлове от видео. Но какво да направим, ако искаме да изрежем видео и да го превърнем в забавен GIF на нвашия Android смартфон и таблет?

От Phone Arena ще ни разкрият как в 6 лесни стъпки можем да създадем GIF файл от видео на Android устройство.

1. Отидете в Play Store и изтеглете приложението GIF Me Camera. Когато стартирате приложението, в ляво ще се появи меню, за да го затворите, докоснете някъде в дясната страна на екрана.

2. За създаване на GIF, ще се нуждаете от източник. GIF Me Camera позволява да заснемете нов видеоклип с помощта на камерата на устройството си, да импортирате съществуващ GIF, или да създадете GIF от съществуващ видеофайл. За този случай изберете третия вариант.

3. След като сте избрали видеото, приложението ще отвори екран за настройки. Тук можете да изберете началната и крайната точка на GIF файла, скоростта на кадрите, както и размерът на GIF файла.

4. След като сте променили настройките по ваше желание, натиснете бутона Create в горния десен ъгъл. Приложението GIF Me Camera ще обработи видеото и ще създаде желания от вас GIF.

5. След като обработването приключи, върнете се на началния екран на приложението и натиснете бутона „Аlbum“. Новият GIF файл ще бъде показан в тази галерия.

6. За да споделите вашия нов GIF файл, докоснете го, натиснете символа на стрелката в долния десен ъгъл, след това изберете приложението, с което искате да го споделите.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване