12/19/15 10:48
(http://pik.bg)

СДС: Не сме обещавали реформи за 1 година, а за целия управленски мандат

СДС: Не сме обещавали реформи за 1 година, а за целия управленски мандат

СДС събра в Хисаря кметовете, съветниците и ръководствата на местните структури на партията. Срещата започна с анализ на местните избори.

Председателят на СДС благодари на всички за отличното представяне и подчерта отново факта, че партията има най-много кметове и общински съветници в рамките на РБ. Народните представители и ръководството на партията дискутираха с участниците политическата обстановка в Блока и държавата, и поискаха да чуят мнението на местната власт и структурите на СДС по горещите теми на деня, съобщиха от СДС.

Всички участници подкрепиха позицията на ръководството на СДС за запазване на стабилността в държавата и търсене на пътища за съхраняване на целостта на Реформаторския блок. СДС показа, че е най-старата и мъдра партия в Блока, че търси начини да не се проиграят с лека ръка възможностите за провеждането на реформите, в името на които влезе в управлението - беше лайтмотивът в изказванията на представителите на местната власт.

Ние не сме обещавали реформи за 1 година, а за целия управленски мандат от 4 години. Не може първото препятствие да ни отклони от пътя, смятат седесарите от страната. Как ще се развива България, ако сме в политическа криза?! Само в стабилна обстановка се работи нормално и се постигат резултати, заявиха кметовете и съветниците от СДС.

Те изразиха притеснение, че евентуални трусове в държавата ще се отразят негативно на ефективното усвояване на европейските средства и от това ще страдат и общините, и държавата, и бизнесът. На срещата присъстваха председателят на СДС, Божидар Лукарски, главният секретар Филип Кирев, народните представители Костадин Марков, Никола Хаджийски, Борислав Миланов и Румен Христов, както и членовете на Националния изпълнителен съвет Юлиан Леков, Валентин Станев, Станимир Станчев, Емил Кабаиванов и Светозар Шуманов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване