12/20/15 11:24
(http://pik.bg)

Старите български къщи на календара на ДП РАО за 2016 година

Старите български къщи на календара на ДП РАО за 2016 година

Фотографии от знакови за българската възрожденска архитектура места ще съпътстват дните и сезоните през 2016 година от фирмения календар на ДП РАО.

„Непреходност: Старите български къщи” бе темата на тазгодишния вътрешен фотоконкурс на предприятието, който приключи на 17 декември. с ритуал по обявяване на резултатите и награждаване на най-добрите фототворби. Първа награда бе присъдена на Ивайло Шангов от главно управление на ДП РАО за снимка от град Копривщица. 


По време на церемонията беше официално представен и творческият календар, аранжиран с най-хубавите снимки. На страниците му присъстват фотоси от Боженци, Карлово, Турия, Лещен, Долен, Челопек, Ковачевица и др. В конкурса, който се проведе за осма поредна година, се включиха 20 автори, които представиха общо 110 снимки. 


„Нека тези фотографии ви помогнат да мечтаете, да пътувате и преоткривате българското културно-историческо наследство”, пожела на присъстващите изпълнителният директор на предприятието г-н Дилян Петров, който лично връчи наградите на отличените и на всички участници с благодарност за приноса в създаването на календара. 


„Самобитност: в плен на българските занаяти” е темата на фотоконкурса за следващата година.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване