12/20/15 09:02
(http://www.klassa.bg/)

Ц. Цветанов: ГЕРБ се нуждае от силни и искрени партньори

 По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ, е необходимо да се отдаде заслуженото на онези партии, които искат да има просперитет в страната и правят компромиси в името на общия национален интерес

"Кабинетът "Борисов 2" се различава много от кабинета "Борисов 1", каза Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на ПП ГЕРБ. 

Цветанов припомни, че докато преди ГЕРБ е имал 117 депутати, сега те са 84, а в парламента има 8 партии, което прави диалога и конструктивизма изключително важни за стабилността на управлението. 

"Много е важно кабинетът "Борисов 2" да реализира своя управленски мандат и затова получава тази широка парламентарна подкрепа. Убеден съм, че това е правилното и е без алтернатива към настоящия момент в страната", допълни Цветанов. 

"ГЕРБ се нуждае от силни и искрени партньори, а не от партньори, които по никакъв начин не покриват очакванията на хората, мога да ги определя като комплексирани партньори", коментира той и благодари на всички партии, които са подкрепили конституционните промени. 

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ, е необходимо да се отдаде заслуженото на онези партии, които искат да има просперитет в страната и правят компромиси в името на общия национален интерес. 

"Мисията в политиката е да бъдеш открит за хората. Не да търсиш задоволяване на личното его, а да дадеш всичко от себе си за хората, които дават доверие и подкрепа. Аз никога няма да забравя периода преди да вляза в политиката и когато бях и вицепремиер и министър на вътрешните работи исках, когато сдам поста си да бъда същия Цветан Цветанов, какъвто съм бил преди да поема този пост и да не се променям към близките и приятелите. Най-важното в политиката е да се стъпва по земята", смята политикът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване