12/21/15 20:10
(http://radiomilena.com/)

BILLA отвори врати в Поморие (видео)

20151221181451(1)

След затварянето на PENNY в Поморие, на същото място и в същата сграда официално беше открит 98 магазин BILLA в страната. На официална церемония след тържествен водосвет лентата прерязаха Христо Александров, оперативен директор на компанията и кметът Иван Алексиев.

Клиентите на веригата могат да намерят и познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси, както и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани, качествени стоки и топ марки.

В присъствието на десетки потребители Христо Александров изрази задоволството си, че BILLA вече е и в Поморие. На потребителите ще се предлага прясно изпечен хляб, прясно нарязано месо, всички свежи, приготвени на място деликатеси, плодове и зеленчуци, доставяни всеки ден и млечни продукти.

“Поредната инвeстиция, която прави BILLA вече е в нашия град”, заяви кметът Иван Алексиев. “Това е добър знак за Поморие, което показва, че не само е добър град за живеене, но и за инвeстиране. Това е добър знак и за останалите инвeститори, които да се насочат в нашия град. Пожелавам на персонала да обслужва добре поморийци, защото те са добри клиенти, които ще отрупат коледните трапези със стоки от BILLA, но не забравяйте и поморийските магазини” каза още кметът Иван Алексиев.

В допълнение, веригата гарантира на своите клиенти бързо обслужване на каса, наличие на стоки в промоция, свежест на предлаганите стоки, както и замяна без възражения, в случай, че даден клиент не е доволен от качеството на закупена стока.

Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент и удобната локация на магазините превръща BILLA в атрактивния магазин, в който всеки клиент намира бързо и лесно каквото търси.

Публикувана на 12/21/15 20:10 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/Qd7Iv16n9Sw/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване