12/21/15 12:04
(http://pik.bg)

Пиян заби колата си в дърво в Мараш

Пиян заби колата си в дърво в Мараш

Пиян шофьор заби колата си в крайпътно дърво в село Мараш, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Инцидентът станал в събота на улица “Георги Димитров” в селото. Около 19 часа 35-годишният М.Й. от Шумен се движел със своя лек автомобил “Опел Астра. Мъжът обаче управлявал возилото с висока скорост, загубил контрол над машината и се блъснал в дървото. Пристигналият на мястото на катастрофата полицейски екип тествал за алкохол М.Й., като дрегерът отчел 2.43 промила в издишания въздух.

Междувременно в района на инцидента пристигнала и друга лека кола, управлявана от 47-годишния А.В., който се предполага, че дошъл да помогне на М.Й. за преместването на ударения “Опел”. Пътните полицаи обаче го усетели, че лъха на алкохол и го тествали. Дрегерът отчел 1.66 промила алкохол в издишания от мъжа въздух.

Срещу двамата нарушители са образувани бързи производства.

В първите часове на съботния ден по булевард “Симеон Велики” униформените спрели за проверка “Шкода Октавия”, управлявана от 36-годишния В.Й. Проверката с дрегер показала 1.42 промила алкохол в издишания от мъжа въздух.

Около 6 часа също в събота на улица “Цар Асен” бил засечен 36-годишният Х.Х., който въртял волана на лек автомобил “Рено Меган” с 2.15 промила алкохол.

По тези два случая също са образувани бързи производства.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване