12/21/15 18:02
(http://pik.bg)

Томислав Дончев: ГЕРБ говорят най-малко за избори, но ще спечелят най-много

Томислав Дончев: ГЕРБ говорят най-малко за избори, но ще спечелят най-много

Никога съдебната система не е била обсъждана толкова много, надявам се това да е за хубаво и да се постигне желаният резултат. Не се сърдя на Радан Кънев, каза депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев в ефира на бТВ.

Кънев се опитва да е будната съвест на политиката, но това се постига много трудно, дали той е достоен да не бъде съден и укоряван, запита се Дончев. Хората харесват някой ако е честен. Смятам, че това е началото на неговата борба за президентското място, категориче не герберът. Нека да ходим на избори ако някой в коалицията е недоволен. Ние говорим най-малко за тях, а имаме най-големи шансове на тях, каза Дончев. Едва ли има някой, който да е в по-добри условия ако се проведат едни предсрочни избори, нека не забравяме, че ако има такива ще се вкараме в нови разходи.

Аз съм технократ и обичам да се пишат документи, които са реални, коментира искането за преподписване на коалиционното споразумение политикът. Нека разговорите да ги обсъдим ние, а не по медиите. Няма предложение, което не можем да изслушаме. България трябва да си закупи изтребител, категоричен е Дончев. На финала темпото за усвояване на еврофондовете е много добро. Ние сме управлявали 3 години тези фондове, ние сме на 23 място по усвояване на фондове, каза Дончев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване