12/22/15 12:26
(http://pik.bg)

8 услуги, предлагащи възможност за споделяне на големи файлове

8 услуги, предлагащи възможност за споделяне на големи файлове

Електронната поща предлага най-бързия и лесен начин за споделяне на документи и други файлове, но повечето от тези услуги имат ограничение за размера на файловете, които можете да изпращате на други хора. Ето защо от Tech Radar са съставили списък с 8 услуги, предлагащи възможност за споделяне на големи файлове.

1. Dropbox

Когато се регистрирате за Dropbox ще получите 2 GB за съхранение безплатно и можете да споделяте папки или линкове към определени файлове с други хора. Можете дори да ъпгрейднете и закупите допълнително пространство, за $ 9,99 на месец ще получите 100 GB.

2. Box

Box е подобна на Dropbox услуга, която ви предоставя безплатно невероятните 10 GB за съхранение. Уговорката е, че не можете да качвате файлове по-големи от 250 MB, освен ако не сте платили. Платените планове предвиждат също така и възможности за съвместна работа.

3. Sugarsync

В много отношения SugarSync е подобна на Dropbox услуга, но има няколко уникални характеристики, за които си заслужава да я споменем. Голям плюс е възможността да направите резервно копие на всяка папка в облака, а не просто да се ограничавате до отделни файлове. От гледна точка на споделяне, че няма ограничения в размера на файла.

4. Mediafire

MediaFire предлага до 50 GB свободно пространство, което е идеално за съхраняване или споделяне на музика или видеоклипове. Но в началото вие получавате само 12 GB, а останалите GB трябва да ги печелите или да плащате по $ 2,50 на месец за 100 GB. Услугата разполага с всички основни функции, но друг недостатък е, че безплатната версия ви ограничава всеки качен файл да не е по-голям от 200 MB.

5. WeTransfer

Ако решите да използвате безплатната версия ще трябва да се примирите с рекламите и да имате предвид че файловете които качите на сървърите на компанията ще се съхраняват само 7 дни. За $ 131 на година тези ограничения отпадат.

6. Hightail

Безплатният план 'Lite' на Hightail включва трансфер на файлове до 50MB и 2GB място за съхранение.

7. Adobe SendNow

Ако сте уеб дизайнер, големите файлове са голяма част от живота ви и по тази причина имате нужда от Adobe SendNow. Освен споделяте на вашите големи файлове получавате и възможност за конвертиране на файлове вPDF.

8. Egnyte

Повечето услуги за изпращане на големи документи са насочени към възможно най-широка аудитория от потребители, докато Egnyte е услуга съсредоточена върху компаниите. Цените започват от $ 8 на служител на месец. Този план включва 1 TB място за съхранение и възможност за споделяне на файлове с максимален размер от 2.5 GB.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване